Over ons

De Rietdek Specialist van het noorden!

Over ons

Jaldert van der Veen

Ik zal mijzelf eerst eens even voorstellen.

Mijn naam is Jaldert van der Veen en ik woon in het prachtige Sneek. Sinds begin 2017 ben ik zelfstandig ondernemer geworden in het dakdekkers vak. Na 17 jaar in loondienst gezeten te hebben bij Roosma Rietdekkers, en na 17 jaar trouwe dienst wou ik wel eens zelf de touwtjes in eigen handen nemen, zodat ik zelf kan bepalen hoe ik mijn werk ga uitvoeren. En zo ben ik in 2017 Rietdek Specialist van der Veen begonnen.

De liefde voor het vak ziet u terug in het werk, en klanttevredenheid, kwaliteit en professionaliteit staat bij ons altijd voorop. Voornamelijk zit ik op rieten daken ( schoonmaken, onderhoud, reparatie en riet dekken) maar het werk op dakpannen daken voer ik ook met veel plezier uit.

Mijn werk voer ik altijd samen uit met Meijs Rietdekkers. Wij vormen samen een geweldig team, en wij mogen best zeggen dat wij vakwerk leveren!! Ja dat mogen wij echt wel zeggen!! Wij hebben beide bij Roosma Rietdekkers gewerkt en konden het altijd samen heel goed vinden. Vandaar dat wij nu ook deze stap hebben genomen om voor onszelf te gaan. Wij zetten al onze vakkennis en vakmanschap in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door een optelsom van ervaring, passie, rietkwaliteit en ambacht, is vakmanschap gegarandeerd!

Contact opnemen

Portfolio

Zie hieronder het resultaat van een aantal van onze projecten die wij hebben gedaan

Molen Joure

bekijk meer

Renovatie Werkzaamheden

bekijk meer

Nieuw Dekken Woning

bekijk meer

Overdekken Woning

bekijk meer

Isoleren & Dakpannen

bekijk meer

Overige

bekijk meer

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2020
Bel ons nu!